Wat wij belangrijk vinden

In een woonproject als het onze is het heel belangrijk dat we een groep mensen hebben die zich gebonden voelen door een paar gezamenlijke principes. We hebben ze gebundeld in ons ambitiedocument. Zie elders.

Ook vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij elkaar, veilig, goed met elkaar kan samenwerken. Daarom beoordelen we als ledengroep ook wie er nog meer kan komen wonen.

Over het algemeen zijn we op zoek naar mensen die graag met mensen samen leven. We staan vanzelfsprekend voor gelijkwaardigheid; er wordt niet beoordeeld of gehandeld naar afkomst, gender, intelligentie of geaardheid. We willen dan ook dat iedereen die wil meedoen het daar mee eens is. Verder is duurzaamheid (sociaal, technisch, ecologisch) belangrijk voor ons.

Daarnaast zijn “delen” en “samendoen” erg belangrijk. We zijn samen verantwoordelijk voor hoe ons project eruit komt te zien en hoe het draait. Het bedenken, het uitwerken, het bouwen en het wonen: we doen het met elkaar.

Houd er rekening mee dat je vanaf het moment dat je als lid meedoet zeker enkele uren per week kwijt bent, op drukke momenten meer. Uiteraard naar vermogen en naar de kwaliteiten die je meebrengt.

Vertel ons in het aanmeldformulier hoe je hieraan kunt bijdragen.

Dit zal sluiten in 0 seconden